dimecres, 8 de març del 2023

Mutant World al Pic del Martell - 7 de març de 2023

Enllaç a les FOTOS

En Felip arribant a la 1a.reunió

Arribem a l'aparcament i veiem que ja hi ha un cotxe. Al voltant no es veu ningú. Ens canviem, agafem el material i ens dirigim cap a la via escollida: la Excalibur. Quan comencem a davallar en direcció a l'inici de la via, escoltem unes veus. Ai, ai, doncs sí, es lo que ens temem!. Sembla impossible però ja ens ha passat altres vegades: les veus que escoltàvem estan a peu de la 'nostra' via!!. Com gosen a arribar abans?! 😠... Però com que sabem perdre (i sembla que tenen els bíceps mes forts que els nostres), els saludem cordialment, els hi desitgem sort i decidim re-fer el pla,. Com que teníem tant clar que aniríem a aquesta via, no havíem previst un pla 'B'... Doncs de les vies que recordem i sense ressenya ni detalls, decidim anar a la Mutant World, que hem fet moltes vegades, encara que de la última fa molt de temps. Arribem a peu de via i mentre ens canviem sentim unes veus que s'apropen... Efectivament, es una altra cordada i també venen a fer aquesta via... Serà possible?  Però aquesta vegada nosaltres hem arribat abans 😂. Els hi expliquem lo que ens ha passat amb l'altra via i ells s'ho prenen amb més filosofia i decideixen anar al darrera nostre sense problemes. Es lo que té ser bona gent.

La via, la trobem com sempre: atlètica i maca, però amb les preses més llimades. Cada any que passa, en general a totes les vies, ens sembla que les preses son més petites i la paret més vertical (almenys, aquesta es la sensació que tenim 😏).

En resum, hem fet quatre llargs de corda ben macos i la grimpada posterior fins la carena, amb un dia amb bona temperatura i ben agradable. En total esmerçat unes dues hores i quart, i hem gaudit de valent.

Nota: estem estudiant recollir signatures i fer una iniciativa popular perquè obrin un petit túnel que surti des de l'aparcament (on hi ha el pas de vianants ¿?) i que surti al peu del Pic del Martell per estalviar-nos la pujada. Si trobem suficient recolzament, la tirarem endavant 😑.

Apa, salut i roca!

Activitat feta per Felip Mateu & Jordi Fornés.

Arxiu del blog