dissabte, 18 de març del 2023

18 de març de 2023. Serrat d'en Muntaner Est (Montserrat). Vies Alberto González i Cutlass

Enllaç a les FOTOS

Avui, per decisió d'última hora d'ahir de les nostres senyores esposes, ens trobem amb un matí de dissabte lliure, cosa inusual en els últims temps. Com que imaginem que estarà tot bastant ple, decidim anar al Serrat d'en Muntaner, on hi ha bastanta oferta i de dificultat variada.
Decidim escalfar a la Alberto González, via que ja hem fem varies vegades i fa molts anys. Son dos llargs que es mouen entre el IV i IV+, roca bastant bona i ben assegurats. Al estar a cara Est, hi toca el sol i s'està bé, ja que encara no apreta gaire per l'època en que estem. Baixem amb dos rapels de les mateixes reunions i un cop a peu de via, anem per la feixa a veure què ens inspira. 

Segon llarg de l'Alberto González

A finals de l'any passat havíem anat a la Petit Nil i vam veure una via al costat dret que semblava prou equipada, per lo que decidim provar-la. Es la Cutlass, que no ens apareix al llibre de vies llargues, perquè està catalogada com esportiva. Té un sol llarg, per mi bastant difícil ja que les preses poc cantelludes estan bastant llimades. La trec relativament bé fins un llavi, on hi ha un pas força difícil que m'obliga a tirar d'ofici (baga + tramposa) per arribar a la penúltima assegurança. Un pas més i reunió. Puja el company i rapelem. La esportiva no és el nostre terreny predilecte, però havia que provar-ho.
Com que hem sortit de casa tard i també hem començat tard, per avui ja n'hi ha prou. 

A la Cutlass



Activitat feta per Quim Prats & Jordi Fornés

Arxiu del blog