dijous, 16 de març del 2023

16 de març de 2023. Paret del Conill (Camarasa). Col·lectiva a la JR

Enllaç a les FOTOS

Ja fa temps que en Josep Maria i el Jaume ens 'amenaçaven' en sortir amb nosaltres quan anéssim a escalar, perquè ells anirien a caminar i després quedaríem tots junt per anar a dinar. Doncs aquesta vegada ho hem aconseguit. Quedem per sortir i anar a Sant Llorenç de Montgai, i al parlar de la possibilitat d'anar a la recent via JR, enredem a en Jaume perquè es torni a calçar els peus de gat, després de mes de tres anys d'inactivitat voluntària. El Josep Maria, que és mes seriós i responsable, es nega (encara que sabem que també en té ganes) i se'n anirà a caminar.
Al arribar a la zona veiem la paret amb molta gent, amb cordades que encara no han començat. Es nota que està de moda i que deu ser molt assequible...
Ens dirigim a la paret i ens posem a la cua. L'anterior cordada ja està a la primera reunió. Es tracta d'una cordada de tres, però que també van amb les cordades de damunt. A cada reunió (ens toca esperar una mica) anem fent petar la xerrada i explicant batalletes (coses de jubilats). 
La via son set llargs (curts) de corda mooolt senzillets i gens obligats (max. obligat IV), que van buscant alguna placa per donar una mica de salsa al recorregut.
Fent cua i tot, estem menys de dues hores. La baixada es prou marcada, amb trams amb cadenes i algun tros una mica penjat i relliscós, però anant en compte, cap problema. Mentrestant, en Josep Maria que ha fet una ruta circular, ha passat per el restaurant Can Pere a Camarasa per reservar taula per dinar, on ens dirigim, un cop hem arribat al cotxe i ens hem canviat. 
Després de dinar fem el cafè a la terrassa, on tornem a coincidir amb alguna de les cordades que ens hem trobat a la via, i quedem a veure si coincidim a Rasquera la propera setmana ¿?

Quim, Jordi, Felip, Jaume i Josep Maria (equip 'C' de CEBA)

Escalada realitzada per: Felip, Quim, Jaume i Jordi. Caminada i reserva restaurant: Josep Maria



Arxiu del blog