divendres, 10 de novembre del 2023

Savina Wall, Memòria Selectiva i El Barbes a la Formiguera (Camarasa). 9 de novembre de 2023

Per veure alguna FOTO més...


Magnífic dia per granotes i peixos...🙄

Avui, quan ens trobem a l'aparcament de sempre encara està plovisquejant. De fet, ha estat tota la nit plovent. Tot i que fa molta falta, potser avui no calia 😏. Volíem anar a la zona de Camarasa però de moment decidim anar fent camí i sobre la marxa ja veurem... Al passar prop de Montserrat tenim la temptació d'aturar-nos, però la previsió cap a ponent sembla que millora i decidim continuar (i com diu el refrany castellà (amb traducció lliure): 'a lo hech, pech'... Seguim en direcció a ponent i de camí la cosa no millora gaire, ja que cada vegada està mes núvol. Quan estem a prop de Camarasa, per unanimitat decidim anar directament a Can Pep a fer temps esmorzant (alguns, per segona vegada) per veure si escampa la boira ja que tot està moll i al terra hi ha petits tolls d'aigua. El bar està molt ple i tenim feina per trobar una tauleta!. Finalment, cap a tres quarts d'onze decidim treure el cap del bar però tot segueix mes o menys igual. Doncs anirem cap a La Formiguera a veure si hi ha sort i la cosa allí està una mica millor. 

Arribem a la Formiguera i hi ha una cordada penjada a la zona de la Martinetti i un altra a la via Normal. La roca està humida ens alguns punts però bastant practicable. Ens anem engrescant i anem fent, primer la Savina Wall en dos llargs, un rapel fins la primera reunió, ara fem amb un llarg (ben llarg) la Memòria Selectiva, repetim rapel, i finalment (i per error) la Barbes, tot pensant que era la Colà, que jo ja havia fet 😵. Deu ser que la 'memòria selectiva' que acabem de fer, m'ha trasbalsat la poca memòria que em quedava...

En fi, que donades les circumstàncies, hem aprofitat el matí. Ui!, Ja son les dues i mitja i s'ha de tornar a recuperar forces. De nou a Can Pere per dinar (crec que ens faran socis d'honor).

Activitat feta per Quim Prats i Jordi Fornés

Arxiu del blog