divendres, 20 d’octubre del 2023

La Historia Interminable al Gorro Frigi. 19 d'octubre de 2023

Enllaç a les FOTOS

Aquesta vegada, quedo amb el Josep Solé i com que la previsió de la meteo pinta que cap el migdia pot començar a ploure, li proposo d'anar a Montserrat a fer aquesta via, ja que des de que la vàrem reequipar aquest agost, tenia ganes de fer-la més lleuger i sense tant pes a l'esquena. La última vegada la vaig fer quan la vàrem arreglar, anant de segon amb el trepant, bateries, etc. i no la vaig poder gaudir gaire. 

Decidim pujar caminant per St. Miquel, ja que aquest camí no té escales i castiga menys el genolls. A les 10 en punt comencem a escalar i acabem a les 12 també en punt. Sense voler, sembla que anem a toc de pito però ha sigut casualitat. Hem trigat 2 hores justes i al arribar al cim semblava que volia començar a ploure però s'ha contingut.

Al primer llarg, aconsegueixo passar net el primer pas que vam graduar de V+, però el segon amb un pas d'A0. De vegades, dubto si graduem bé o depèn del moment d'inspiració i del coneixement del lloc, tot es molt subjectiu. Al tercer llarg, els tres passos del mur superior els passem directament en A0. Encara estem a l'espera de que algú valori si aquest tram es 6a o més, si es passa en lliure. Jo sincerament, penso que deu ser una mica més però actualment no sóc capaç de valorar-ho. Recordava que quan la vam obrir, vaig aconseguir passar-ho net (amb la corda per davant) després de provar-ho varies vegades...i d'això fa trenta i bastants anys. En fi, així i tot no ens podem queixar de que encara puguem anar fent.

Activitat feta per Josep Solé (guest star) i Jordi Fornés

Josep a l'inici del segon llarg


Arxiu del blog