dijous, 29 de desembre del 2022

via del Lluis, entrant per la Temps de Neu al Mont-roig. 29 de desembre de 2022

Enllaç a les FOTOS

La idea d'avui era anar a Sant Llorenç de Montgai a fer la Vidal-Farreny, però quan estem arribant al poble, una espessa boira ho inunda tot... Com que amb la previsió del temps ja havíem contemplat aquesta possibilitat, decidim pujar a Vilanova de la Sal i fer alguna activitat ràpida al Mont-roig. Pugem per la pista que surt una mica abans d'arribar al poble per provar a veure què tal. Resulta que està força bé, però no creiem que es guanyi gaire si enlloc de per aquí s'hi va per Gerb. Un cop feta la pista i creuat el poble, agafem la pista de Montalegre i aparquem a la petita esplanada que hi ha quan la pista s'enfila cap el coll de Porta. Parlem a veure on anar i decidim anar a la via del Lluis. Fem l'aproximació en 20 minuts fins situar-nos a peu de paret (TRACK al peu de via).

Entrem a la via per el bonic primer llarg de la Temps de Neu arribats a la reunió, continuem per els tres de la via del Lluis. En conjunt, es una bonica via amb passos elegants, alguns verticals i altres de placa. S'ha de posar algun flotant a cada llarg. He portat varis de mida mitjana fins al Camalot #1, doncs ens alguns punts les assegurances allunyen una mica.

Aquí dalt, la temperatura ha sigut prou bona i hem anat veient que a la vall se'n ha anat marxant la boira. Bé, la Vidal-Farreny tornarà a quedar per un altre dia. I per aquest any, s'ha acabat. A veure que ens porta 2023.

Salut i roca!

Feta per Felip Mateu & Quim Prats & Jordi Fornés

Vista de la vall des del peu de via


Arxiu del blog