dimecres, 30 de novembre del 2022

Estereotip al Serrat dels Monjos. 29 de novembre de 2022

Enllaç a l'àlbum de FOTOS

Dia de sol i núvols i una mica de vent

Tornem a fer aquesta via quasi set anys desprès, perquè a les anotacions de l'anterior vegada, l'havia catalogada de interessant.

Aproximació des de l'aparcament del pícnic de Collbató a peu de via es fa en una mitja hora. TRACK

Vam anar amb la ressenya dels Escalatroncs, amb la qual solíem coincidir bastant en la graduació, però aquesta vegada en la nostra opinió, pensem que es podria afegir mig grau més en bastants alguns punts de l'itinerari (com sempre, això es molt particular).

La via: tres primers llargs força compactes, amb les assegurances una mica llunyanes que es poden reforçar amb friends variats. Després, un feixuc canvi de reunió caminant fins arribar al segon pany de paret. A partir d'aqui, tres llargs més força bonics i millor assegurats que a la primera part.

El descens es fa amb un rapel de 60 metres bastant justos fins una canal, desprès de la qual anem baixant i flanquejant cap a la dreta amb una mica d'intuïció,  fins arribar al fons del Torrent Fondo, el qual haurem de seguir amb trams de desgrimpada i cadenes, fins un rapel d'uns 8-10 metres que ens tornarà a deixar al camí.

Feta per Quim Prats & Jordi Fornés (el company Felip, aquest cop prefereix anar a caminar)


Entrada a la via, al costat del camí


Arxiu del blog