diumenge, 6 de gener de 2013

La Castellassa de Can Torras - Sant Llorenç
FOTOS
Avui com a regal de Reis amb en Fredi i el Josep María  hem decidit anar a fer una clàssica entre les clàssiques: la Normal a la Castellassa de Can Torras, a Sant Llorenç. Aquesta via ¡va ser oberta el 1923!. Jo ja havia fet aquesta via l'any 2000 però la meva memòria de peix no arriba gaire lluny i ja no me'n recordava de res...a mes a mes, hem decidit passar per totes les puntes i resulta que la via original flanqueja fins la última punta, la qual cosa ha fet que ens entretinguéssim una mica mes de lo previst (pujar i baixar unes 2h30'), però ha estat força be i hem passat una estona entretinguda.
Al arribar al cim hem recordat que els Minyons de Terrassa varen fer un castell aquí dalt. Quin valor!!
Si algú vol veure el vídeo, li recomano.
Salut i bon any!

Comentaris de Fredi:
És el dia de reis i de regal, anem a escalar. Diem a les dones que tornarem ben d'hora a dinar. Elles, sensatament, no s'ho creuen i nosaltres fem honor a la seva sabiduria.
Una escalada no molt difícil, però sí entretinguda en quant a maniobres de corda. A més, ens saltem un flanqueig fàcil a canvi de pujar i baixar una agulla extra.


1 comentari:

Quim ha dit...

Enhorabona companys, sempre es parla del valor de la experiència, però jo afegiria que la experiència te que anar de la ma de la memòria, si no passa el que passa.

Arxiu del blog