diumenge, 23 de novembre de 2008

Alta Fidelitat

Despres de bastant temps hem rescatat al Joan per fer una sortideta. Aquesta vegada, com que la previsió era que fes fret, hem anat a parar a Montserrat, al Serrat dels Monjos que està situat al sur i normalment fa molt bona temperatura a aquesta época. Hem escollit a l'atzar la via Alta Fidelitat mentres esmorzem perque sembla assequible i bonica.
Quan ens dirigim cap a la paret desde Collbató ens trobem a la Manoli, el Jaume i uns amics que va a escalar al Parvulari,. Els saludem i continuem.
Doncs bé, despres de fer tota l'aproximació i creuar per sota del Serrat de les Garrigoses i el Serrat dels Monjos, un cop a peu de paret ¡sorpresa!. La única cordada de tota aquesta zona està a punt de començar la mateixa vía que nosaltres (també es mala sort...). No en tenen pas la culpa, els saludem i anam darrera seu. Es tracta d'una cordada mixta i escalen força bé pero van una miqueta lents (nosaltres també) i finalment acabem a les tantes. Bé, no importa. Es tractaba de tornar a engegar motors. Salut !.