dimarts, 25 de març de 2008

La Gallina Pelada

Hola amics. Això que veieu enmig del bosc és El Roc Gran de Ferrús. Hi vam estar passejant fins a sota la paret enmig d'una gran nevada inesperada. La paret és immensa a l'estil de Diables de Montserrat i està en un recó meravellós, de fàcil accés, però solitari.
Aquests que esteu "tant acabats" però que no pareu ni un moment, caldria que hi fessiu una visita, això si, amb un bon tou de material i molta moral que això és terreny d'aventura de la bona i no hi valen els mòbils ni demés històries. Cal ser valents i sortir-se'n per un mateix.
D'altra banda, si preferiu passar el dia tranquil·lament, al poblet abandonat de Peguera, hi ha una cresta de roca calcària, molt bonica i senzilla (ressenya a la revista Vèrtex) i uns prats sota mateix que permeten fer-hi una bona costellada. Potser val més la pena això segon, oi?
Bona Pasqua a tots.

1 comentari:

Jordi Fornes ha dit...

Hola Josep.
Tal com comentes, el lloc es excepcional tant per caminar com per escalar. El maig del 2004 varem anar a fer la via Directa Estel i encara que al final varem acabar mullats i amb boira el lloc i la via son maravellosos.

Arxiu del blog