dimarts, 17 de gener del 2023

Penya Ginesta, vies Fábulas Humanas i Zoé 0. 17 de gener de 2023

Enllaç a les FOTOS

Diedre de sortida de la Zoé 0

Quan aquest matí hem quedat al punt de trobada habitual, plovia. Havíem decidit anar a fer alguna cosa al Pic del Martell, perquè segons la previsió de la meteo, tot i que el vent ha de ser fort a tot arreu, allí no hi haurà pluja. Doncs error!. Durant tot el camí ens plou de valent i cap a la costa es veu molt negre, però decidim continuar igualment i fer un 'pit stop' al bar Casa Dídac de Castelldefels (per cert, lloc popular molt recomanable, tant per esmorzar com per dinar), per veure com evoluciona el temps. Mentre esmorzem, de sobte surt el sol i desapareixen tots els núvols! Bé, doncs un cop acabat, decidim anar cap a la zona, i com que suposem que el terra per baixar cap a les vies estarà enfangat, canviem de pla i decidim veure com està la Penya Ginesta.
Un cop arribats a l'aparcament, tot i que hem passat per algun petit bassal d'aigua, la paret es veu ben seca, suposem que ajudada pel fort vent que fa per tot arreu. Preparem el material i anem a la part esquerra de la paret, on cap de nosaltres no hem fet mai res en aquest sector. Com que ja es una mica tard, decidim fer alguna via senzilleta per omplir un matí, que a priori quasi donàvem per perdut.
Doncs ha resultat que les dues vies que hem fet, primer la Fábulas Humanas i després la Zoé 0, han resultat unes petites perles, amb bona roca, bon canto i ben assegurades, hi ens han permès gaudir d'una bona estona, que malgrat el fort vent que estava fent, com que la paret està lleugerament arrecerada, la temperatura ha estat molt bona. Al acabar, per celebrar-ho, hem tornat a dinar al mateix lloc.
Salut i fins la propera!

Activitat feta per Felip Mateu & Quim Prats & Jordi Fornés

Arxiu del blog