dijous, 15 de desembre del 2022

Reincidents a La Codolosa. Dijous, 15 de desembre de 2022

Enllaç a les FOTOS

Ha estat  plovent tota la nit fins ben entrada la matinada. Quan ens trobem tots tres ens dirigim cap a Collbató per veure com està el temps allí, i si hi ha sort, anar a fer alguna cosa a La Codolosa. Al arribar al poble ja fa sol, però com que està tot mullat decidim prèviament anar a fer temps al Bar Muntanya per deixar que s'assequi la roca (una excusa molt vàlida avui). Efectivament, el xicot del bar ens confirma que ha estat plovent molt fins les 6 del matí.
Quan després d'esmorzar portem ja una bona estona xerrant, ens comenten (molt diplomàticament) que la roca ja està seca, i entenem que ja es el moment de marxar...
Ens dirigim cap a la paret i pel camí ens trobem amb la Ita i el Manel, que estan decidint a veure on van.
Nosaltres continuem fins el replà on comencen varies vies, i com que ja son les onze i pico, per matar el cuquet de les ganes, escollim la via Reincidents, no fos que després arribem tard a dinar.

Via ràpida i senzilla, 2 llargs de 30 i 40 metres i un últim de 5 metres amb una dificultat màxima de IV+. Al acabar, veiem un rapel a l'esquerra i decidim baixar per allí. El primer rapel d'uns 40 metres ens torna a deixar a la primera reunió. La corda costa de recuperar però finalment baixa. Un altre rapel d'uns 25 metres ens torna a terra.

Feta per Felip Mateu & Quim Prats & Jordi Fornés

A peu de via celebrant que ha sortit el sol

Arxiu del blog