dimarts, 20 de desembre del 2022

Cinc feixes al Pas Nou. 20 de desembre de 2022

Enllaç a les FOTOS

Aquesta vegada decidim tornar a Vilanova de Meià i anar a fer una via que el Quim i el Felip ja van fer fa tres anys i els hi va agradar. 

Es tracta de la 5 Feixes, que com el seu nom indica, creua cinc feixes durant el seu recorregut. Té 6 llargs on cadascun d'ells té algun pas o tros interessant. Ens ho repartim i fem dos llargs seguits cadascú per tal d'evitar canvis de corda innecessaris.

La via comença a la mateixa carretera, on hi ha pintat en groc els símbols '5 F'. A l'inici del primer llarg fa molt de fred (de fet, no li toca el sol en tot el dia a l'hivern) però a partir d'aqui ja ens toca el solet i s'està prou bé per les dates en que estem. La via es discontínua però ràpida i agradable. L'últim llarg es podria evitar sortint per l'esquerra, però ja que som aquí, 'obliguem' al Felip a que surti per dalt.

Fem la via en 3 hores. Aquest cop, la baixada no te pèrdua, doncs surt un corriol molt marcat a l'esquerra, però per si de cas aquí deixo el TRACK de baixada fins l'aparcament...

Feta per Felip Mateu & Quim Prats & Jordi Fornés

En Felip als murs de la zona intermitja


Arxiu del blog