dilluns, 7 de juny del 2021

Via Moai al Serrat de la Corona

Després de tres setmanes sense sortir a escalar, quedem amb el Jordi per aquest dilluns.

Un cop remenades diferents alternatives decidim anar al Serrat de la Corona, una zona nova per nosaltres, i que fa temps el Jordi va veure una ressenya en principi interesant i assequible per el grau.

Arribats a Àger anem a buscar la pista que porta a Montrebei, passem per davant de la paret tot buscant el pàrquing que indica el llibre. No el trobem i tornem enrere, aparcarem a un replà al costat de la pista i enfront de la part de la paret per on va la via.

Mentre esmorzem decidim que seguirem caminant per la pista per començar la aproximació en el punt mes baix (on podríem haver deixat el cotxe) i des de aquest punt remuntar pel mig del bosc fins el peu de via on trobarem una fletxa picada.

Fent cas a la ressenya hem agafat un munt de friends fins al cam. del 4 i repetits, fins hi tot un martell amb dos pitons plans, que haurem tret a passejar, dons al final (segons la nostra opinió) es suficient amb un joc de friends fins el nº 4 de camelot.

La via consta de cinc llargs pràcticament des equipats on només trobarem alguna baga i un parell de pitons a la última tirada.

La via no s’ha fet gaire i cal anar amb compte amb la roca i llegir correctament el traçat, dons en cas contrari ens podem endur algun ensurt.

A la baixada (tot i saber que teníem que baixar per la segona canal) ens hem aventurat per la primera (nosaltres som així) amb el resultat de tenir que fer un ràpel d’una alzina per arribar a la base de la paret.

Després desfer el camí de pujada fins al cotxe i a recuperar forces i hidratar-se al bar d’Àger.

Fotos del dia



Salut i muntanya

Arxiu del blog