diumenge, 3 de setembre del 2023

31 d'agost de 2023. Via Jubilats a Malanyeu

Visualitzar FOTOS

Amb la baixada moderada de les temperatures, aquest cop decidim anar a Malanyeu a fer la via Jubilats, ja que l'anterior vegada que ho vàrem intentar, hi havia un curset de metges voluntaris i mossos. 

Quan estem a prop del peu de via, escoltem veus 😨... Ostres!, doncs resulta que son en Joan Baraldés (l'aperturista d'aquesta via) i en Jordi que l'acompanya, i ens diuen que venen a fer els primers llargs i aprofitem per xerrar una estona amb ells.

Tornant a la escalada, mentre esperem que en Joan i en Jordi facin el primer llarg, per fer temps m'enfilo al primer llarg de la Sac d'Impaciència (nom ben trobat) i al arribar a la reunió, ells ja estan acabant, per lo que quan baixo de seguida ens fiquem a la via, perquè no ens torni a passar davant ningú. 

La via té tres llargs, el primer força maco, el segon una mica de tràmit i el tercer també força bonic. Atenció: a la última reunió li han tret les dues xapes, per lo que anem a buscar els rapels de la via PA-BA una mica mes a la dreta, i amb dos rapels arribem a terra.

Per rematar el matí, amb el Quim anem a provar el primer llargs de la via Elia, que segons ens ha comentat en Joan és força maca. Finalment fem els dos primer llargs (fins arribar a la segona reunió de la Francesc Sunyol) des d'on rapelem amb 60 mts. per no fer esperar mes al Felip. Quedem que tornarem un altre dia per fer-la sencera. Fins aquí, l'hem trobat molt bonica.

Activitat feta per Felip Mateu, Quim Prats i Jordi Fornés.


Tres màquines escalfant motors


1 comentari:

Joan Baraldes ha dit...

Moltes gràcies pels comentaris.
Avui he anat a fer la vostra via. La historia interminable.

felicitacions per la feina de restauració que hi heu fet.
Jo l'he trobat difícil, especialment la primera tirada, amb dos trams a on he fet A0 i A1, amb les assegurances llunyanes.
Esteu molt forts !!
Salut i a esclar

Arxiu del blog