divendres, 25 de novembre del 2022

Barranc Fondo (St.Llorenç de Montgai). Vies Totxa Pedra i Adoptada. 24 de novembre de 2022

Recull de FOTOS

Mati fred. El folre polar prim de moment, no sobra...

Arribem per la pista que surt abans de St.Llorenç de Montgai, venint de Balaguer direcció Camarasa  (aparcament). L'aproximació fins els rapels (si es fa bé) son uns 10 minuts.

Aquí hi ha el track de tornada des del final de la via fins l'aparcament, perquè a l'anada vam passar-nos de llarg (hi ha un grapat de fites que ens van despistar) i vam fer un rapel més endavant del que tocava, on un cop fet, les cordes no baixaven i ens va obligar a tornar a pujar donant volta per recuperar-les, ja que el nus s'havia ficat a una esquerda (bon inici de dia...😏). Tot i això, ens va donar temps per fer dues vietes prou interessants:

1. Totxa Pedra. 3 llargs, el dos primers més verticals, tota ella ben assegurada, amb roca en general bona. Ens va agradar força A l'inici hi han les inicials picades a la pedra. Deixo AQUI un enllaç amb explicacions més precises i detallades que les nostres 😉

2. Adoptada. Està just a la dreta de la Totxa Pedra. També 3 llargs de corda (vam fer els dos últims de cop) una mica mes exigents que l'anterior, també molt ben assegurada. Molt bonica i amb alguns passos espectaculars. Deixo AQUI un altre enllaç amb explicacions i ressenya.

Quim Prats & Felip Mateu & Jordi Fornés

Al segon llarg de la via Adoptada


Arxiu del blog